Skariolo se divi Srbiji, Bogdanović mu je smešan!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skariolo se divi Srbiji, Bogdanović mu je "smešan"!

Selektor Španije iskazao veliko divljenje "orlovima".

Košarkaši Srbije danas su doživeli prvi poraz na Mundobasketu, u drugoj rundi takmičenja bolji od njih bili su Španci koji su slavili sa 81:69.

Selektor Španije Serđo Skariolo nije krio zadovoljstvo učinjenim na terenu.

"Čestitam svojim igračima na fantastičnom izdanju, bili su koncentrisani i do kraja su sproveli plan koji smo napravili. U isto vreme moram da istaknem da se divim Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to je tim za poštovanje. Reč je o odličnoj ekipi koja ima vrlo dobrog trenera. Moram da kažem da je smešno ono što Bogdan Bogdanović radi, prosto neverovatno. Reč je o vrhunskom igraču", kazao je Skariolo.

"U skladu sa tim rekao bih i da smo mi odligrali odličnu odbranu. Bila je ovo dobra utakmica. Oni su obično postizali oko 100 poena, mi smo ih zadržali ispod 70. Mi nismo u napadu onoliko opasni koliko smo bili prethodnih godina. Ako igramo protiv vrhunskog igrača moramo da budemo fantastični u odbrani. To je naš zadatak."

Selekcija Španije će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Poljskom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španci likuju nakon pobede, da li je ovo "prozivka" upućena Srbiji? (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019

Nadamo se da će "orlovi" imati priliku da odgovore na terenu već na ovom turniru...Selekcija Španije uspela je da nanese prvi poraz Srbiji na Mundobasketu u Kini, potpuno zasluženo su slavili sa 81:69...Iako je selektor "furije" obasipao komplimentima naš tim nakon meča, njegovi igrači nisu mogli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.