Skariolo: Glava i srce odveli su nas do pobede

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skariolo: "Glava i srce odveli su nas do pobede"

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo rekao je danas da su njegovu ekipu "glava i srce" odveli do pobede protiv Australije i plasmana u finale Svetskog prvenstva.

"Sjajan je osećan biti u finalu. Želim da čestitam svojim igračima, ali i Australiji. Sjajno su igrali, borili su se do kraja. Znamo da su jak, talentovan i dobro vođen tim. Ovo je lepo rivalstvo", rekao je Skariolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle utakmice.

Košarkaška reprezentacija Španije prvi je finalista Svetskog prvenstva u Kini, pošto je danas u Pekingu pobedila Australiju posle dva produžetka sa 95:88.

"Moji igrači su u odlučujućim momentima u četvrtoj četvrtini i produžecima donosili dobre odluke. Zato želim da im čestitam, ne samo na uloženom trudu, već i zbog toga što su ostali mirni i donosili dobre odluke", rekao je Skariolo.

"Glava i srce odveli su nas do pobede", dodao je selektor Španije.

Španija će u finalu igrati protiv pobednika drugog polufinala Argentina - Francuska.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.