Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Slovačkoj: To ste vi Srbi...

Trener Ružomberoka Norbert Hrnčar vikao je na srpske novinare i delegaciju Vojvodine posle revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope, prenosi "Žurnal".

Slovački tim je pobedom 2:0 nadoknadio gol minusa iz prve utakmice (1:2) i prošao dalje.

Hrnčar je regovao jer je trener Vojvodine Nenad Vanić održao konferenciju sa sprskim novinarima, koji su u pres sali 20 minuta čekali domaćine, ali se niko nije pojavio.

"Ko je trener? >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Gospodin i šmeker Vanić. To ste vi Srbi", poručio je Hrnčar.

Trener Ružomberoka je potom održao konferenciju na slovačkom, bez prevoda na srpski ili engleski jezik iako je u sali bio samo jedan domaći i 11 novinara iz Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.