Skandal na konferenciji za medije

Izvor: MVP.rs, 24.Apr.2017, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na konferenciji za medije

Plejmejker Tandera je burno reagovao na pitanje novinara.

Nakon što je prethodne noći poražena od Hjustona rezultatom 113:109 u četvrtoj utakmici plej of serije prve runde Oklahoma Siti se našla pred eliminacijom iz doigravanja. Jedini igrač Tandera koji je odigrao dobru utakmicu bio je Rasel Vestbruk. Plejmejker je za 38 minuta upisao 35 poena (10/28FG, 12/13FT), uz po 14 skokova i asistencija. Dobar poenterski učinak je ostvario i Stiven Adams sa 18 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i devet skokova, ali je snažni centar dozvolio Neneu Ilariju da njegovoj ekipi ubaci 28 poena i 10 skokova, uz perfektnih 12/12 iz igre.

Nakon utakmice jedan od novinara je pitao Adamsa zašto Tanderi ne mogu da se snađu kada je Vestbruk na klupi, jer u tom periodu ekipa igra veoma loše. Na to je odmah reagovao Vestbruk, koji je ljutito odgovorio na pitanje koje mu nije bilo upućeno.

"Ne želim da bilo ko pokušava da nas razdvoji. Mi smo tim i u ovome smo zajedno. Ne pokušavajte da nas posvađate. Igramo kao tim i to je ono što je najvažnije. Nemojte da govorite kako tim igra loše kada je Rasel na klupi, nemojte da pričate takve stvari, jer smo u ovome zajedno", izjavio je Vestbruk.

Kada je novinar pokušao da dobije odgovor od Adamsa, kome je i postavio pitanje, plejmejker Tandera se ponovo ljutito ubacio i nekoliko puta uzviknuo:

"Sledeće pitanje, sledeće pitanje".

Interesantno je da su Tanderi u periodu dok je Vestbruk bio na terenu imali plus 14 u svoju korist, ali kada je on bio na klupi ekipa je napravila deficit od 18 poena. To pokazuje da Tanderi bez njega ne mogu da pariraju Roketsima.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.