Sjajne vesti i iz Železnika, uskoro kreće i FMP!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 14:48

Sjajne vesti i iz Železnika, uskoro kreće i FMP!

Testovi pokazali negativne nalaze.

Košarkaši klub FMP saopštio je danas da su igrači, stručni štab i članovi uprave negativni na korona virus.

FMP će od srede trenirati na otvorenim terenima, kako bi se ekipa postepeno uvodila u ritam do ulaska u dvoranu, koji je planiran za narednu nedelju.

Nakon dvomesečne pauze, fizioterapeuti i stručni štab će morati veoma oprezno da uvode igrače u trenažni proces nakon velike fizičke neaktivnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekarakterisične za profesionalne sportiste u jeku sezone.

Prvim treninzima prisusutvovaće svi igrači iz pogona, osim Okbena Ulubaja i Dupa Rita koji se i dalje nalaze u svojim zemljama, Turskoj i Australiji.

Oni će se priključiti timu čim to uslovi i okolnosti prouzrokovane pandemijom korona virusa budu dozvolile.

FMP je istakao da se zalaže za završetak sezone na terenu, ali uz realnu procenu svih uslova jer je zdravlje igrača prioritet.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U FMP-u uspešno testiranje, treninzi od srede

Izvor: RTS, 12.Maj.2020

Svi članovi kluba FMP iz Železnika testirani su na koronavirus u okviru priprema za povratak redovnim treninzima. Utvrđeno je da su svi igrači, stručni štab i uprava, negativni. . Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.