Sjajan potez, oni neće smanjivati plate igračima!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 17:36

Sjajan potez, oni neće smanjivati plate igračima!

Znači da su imali bolji finansijski plan od mnogih drugih evropskih timova.

Barselona je skresala plate svojim igračima za čak 70% tokom prekida.

To su uradili brojni drugi španski klubovi, ali ne i Real Madrid i Valensija.

Naime, kako prenosi "Sportando" ova dva pomenuta španska kluba, zajedno sa Anadolu Efesom, plaćaće pune plate svojim igračima tokom pauze.

Jasno je da će trenutna situacija ostaviti traga na svim sportskim klubovima širom sveta, ali izgleda da su pojedini klubovi pametnije poslovali od drugih, pa će bez problema moći da plaćaju svoje zaposlene i bez ikakvih prihoda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovi timovi neće smanjivati plate svojim igračima

Izvor: RTS, 05.Apr.2020

Evroligaški timovi Efes iz Istanbula, madridski Real i Valensija svojim igračima isplatiće pune plate, po ranije dogovorenim ugovorima. . Iako je koronavirus uticao i na prekid sezone, ali i a smanjenje plata igrača u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.