Sjajan gol Bambe za preokret i pobedu Kardifa

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan gol Bambe za preokret i pobedu Kardifa

U prvom meču 12. kola Premijer lige fudbaleri Kardifa zabeležili su drugu pobedu u sezoni, a menadžer Kardifa Nil Vornok tako je stoti meč na klupi mogao da proslavi na trijumfalan način.

Fudbaleri Kardifa su preokretom došli do pobede protiv Brajtona i slavili sa 2:1 u meču 12. kola Premijer lige. Za "plave ptice" ovo je tek druga pobeda u sezoni.

Poveo je u ovom meču Brajton nakon samo šest minuta igre lepim golom defanzivca Luisa Danka. Kao i prethodnih 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << golova u Premijer ligi, Dank je i ovaj 11, a drugi u ovoj sezoni, postigao glavom.

Igrao se 28. minut kada je Kalum Paterson svom timu doneo izjednačenje, a svega šest minuta kasnije Brajton je ostao sa igračem manje. Stivens je dobio direktan crveni karton i čini se da je to "preseklo" meč kada su gosti u pitanju.

Kako je meč odmicao, Kardif je potpuno preuzimao kontrolu, imao je veći posed i napdao što im se isplatilo u 90. minutu.

Pogodio je Kardif u tom odlučjućem napadu u razmaku od samo nekoliko sekundi prečku i stativu, a lopta se na kraju odbila do Sola Bambe koji pogađa za konačnih 2:1 i veliku pobedu svog tima.

Kardifu ova tri boda bar na kratko donose beg iz zone ispadanja. Velšani sada imaju osam bodova i trenutno su na 16. mestu na tabeli. Brajton nakon šestog poraza u sezoni, a drugog vezanog na 12. poziciji ima 14 bodova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.