Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 19:58

Sjajan derbi u Milanu – Inter i Atalanta podelili bodove

Fudbaleri Intera i Atalante odigrali su nerešeno 2:2 u derbiju subotnjeg programa šestog kola Serije A. Duel na "Đuzepe Meaci" bio je izuzetno zanimljiv i kvalitetan, viđeno je mnogo dobrih prilika i na kraju je završen verovatno i najpravednijim rezultatom.
"Nerazuri" su ostali na trećoj poziciji sa 14 bodova, jednim manje od Napolija i dva manje od gradskog rivala Milana, dok je "boginja" petoplasirana sa 11.

Dobro je počelo za domaćina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je poveo već u petom minutu preko Lautara Martinesa, koji je iskoristio asistenciju Nikoloa Barele.
Međutim, Atalanta je preokrenula do poluvremena - Ruslan Malinovski je izjednačio u 30, da bi osam minuta kasnije Rafael Toloi zatresao mrežu Samira Handanovića i rezultatom 1:2 se otišlo na odmor.
U nastavku su obe ekipe imale dobre šanse, a prvi do gola stigao je Inter. Strelac je bio Edin Džeko, pošto je pokupio odbitak nakon šuta Barele i smestio ga u mrežu.
U samom finišu igrači Simonea Inzagija mogli su naprave potpuni preokret i pobede, ali je Federiko Dimarko promašio penal i najbolja prilika za Inter je otišla u nepovrat.
Kazna je mogla da bude surova jer je samo nekoliko minuta kasnije Roberto Pikoli pogodio za Atalantu i doneo veliko slavlje klubu iz Bergama, ali je ono prekinuto jer je VAR poništio pogodak.
Tabela:
1. Milan 16
2. Napoli 15
3. Inter 14
4. Roma 12
5. Atalanta 11
6. Fiorentina 9

7. Lacio 8
8. Bolonja 8
9. Torino 7
10. Verona 7
11. Empoli 6
12. Juventus 5
13. Sampdorija 5
14. Verona 5
15. Đenoa 5
16. Sasuolo 4
17. Specija 4
18. Venecija 3
19. Kaljari 2
20. Salernitana 1

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl na "Meaci" – Inter promašio penal, pa ga spasao VAR! VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2021

Fudbaleri Intera i Atalante podelili su bodove u utakmici 6. kola italijanske Serije A rezultatom 2:2 (1:2)...Srećniji ovim bodom biće aktuelni šampion i domaćin Inter, bez obzira što je prvi došao u vođstvo već u 5. minutu...Tada je strelac posle dodavanja Nikola Barele bio Lautaro Martines...Međutim,...

Nastavak na B92...

Remi u derbiju: Četiri gola, promašen penal, poništen gol…

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021

Fudbaleri Intera i Atalante remizirali su 2:2 u izuzetno uzbudljivom derbiju šestog kola Serije A.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.