Siti večeras pred 80 hiljada ljudi!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti večeras pred 80 hiljada ljudi!

Kako će se snaći Gvardiolini puleni?

Večeras od 21h fudbaleri Mančester sitija gostuju u Madridu ekipi Reala u okviru 1/8 finala Lige šampiona.

Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, ekipu su manje više zdrave pred ovaj susret, Zidan ne može da računa na zbog povrede zaboravljenog Asensija, ali i Edena Azara, koji je najverovatnije takođe završio sezonu.

Sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane nema Sane, koji se povredio na samom startu takmičarske godine, dok bi Rahim Sterling na kraju ipak mogao da zaigra protiv "Los Blankosa", iako je bilo najave da ga neće biti u postavi.

Gvardiola je potvrdio da je Englez spreman, da je prethodna dva susreta propustio iz predostrožnosti.

Sve je spremno za fudbalski praznik, a sada se pojavila i informacija da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.

"Santijago Bernabeu" je rasprodat, Siti čeka jako težak zadatak u španskoj prestonici, na tribinama se dakle očekuje preko 80 hiljada ljudi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidanova era je počela sa Sitijem, a Siti joj sada sluti kraju! Konačno je i VAR prećutao Gvardioli… (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2020, 00:00

Era Zidanovog Real u Ligi šampiona je suštinski počela sa Mančester Sitijem. Pre toga je izbacio Romu i Volfzburg u nokaut fazi, ali to je bilo očekivan. Tek je Pelegrinijev Siti u polufinalu Lige šampiona 2016. godine bio ozbiljna prepreka. U jednom od najdosadnijih polufinala ikada, Zidan je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.