Siti sprema jako pojačanje za odbranu titule

Izvor: Mondo, 01.Jan.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti sprema jako pojačanje za odbranu titule

Po pisanju britanskih medija, "građani" su već poslali ponudu Svonsiju za sjajnog napadača Vilfreda Bonija.

Foto: Guliver/Getty Images/Alex Livesey

Mančester siti ove sezone vodi veliku borbu sa Čelsijem da zadrži epitet najboljeg kluba u Engleskoj, pa je uprava kluba rešila da pojača tim.

Trener Manuel Pelegrini ocenio je da je "građanima" neophodan još jedan golgeter, zbog čestih povreda napadača koje ima na raspolaganju.

Po pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << britanskih medija, odluka je pala na sjajnog Vilfreda Bonija iz Svonsija.

Siti je, navodno, poslao ponudu od 25 miliona funti, ali je interesovanje za napadača iz Obale Slovonače pokazao i madridski Real.

Boni je prošle sezone postigao 17 pogodaka u Premijer ligi, a ove devet. Poslednji gol dao je ovog četvrtka, kada je u nadoknadi meča doneo bod svom timu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.