Siti razbija Vest Hem, Žesus upisao prvenac u PL! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti razbija Vest Hem, Žesus upisao prvenac u PL! (video)

Vest Hem je ugostio ekipu Mančester sitija u 23. kolu Premijer lige, glavna figura prvog dela igre bio je novajlija u dresu "Građana".

Nakon prvih 45 minuta igre na "Olimpijskom stadionu" u Londonu, Mančester siti je na pragu trijumfa.

Vode sa 0:3, a ispostavilo se da je Gvardiola bio u pravu kada je u prvu postavu uvrstio Gabrijela Žesusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << umesto Kuna Aguera.

Naime, u 17. minutu je upravo mladi Brazilac asistirao De Brujneu za 0:1. Samo dva minuta kasnije je malo pokvario utisak, zaradio je žuti karton zbog nesportskog ponašanja, ali se iskupio 20 minuta kasnije.

Tada je na asistenciju Sterlinga, Žesus zatresao mrežu nemoćnog Rendolfa i tako povisio na 0:3, kako je petnaestak minuta pre toga Silva postigao drugi gol za "Građane" na meču.

Vest Hemu se sprema još jedna katastrofa protiv Sitija, podsetimo da su u Liga Kupu, takođe na ovom stadionu doživeli katastrofu od Gvardioline ekipe, izgubili su sa 0:5 što je najteži poraz "Čekićara" na njihovom stadionu u zadnjih 20 godina.

Pogodak Gabrijela Žesusa iz 39. minuta pogledajte u prilogu.

🗓1st February 2017

📍London Stadium

🏆Premier League

- Gabriel Jesus vs West Ham United #MCFCpic.twitter.com/yeu2gLpz23

— Man City Goals (@ManCityGoaIs) 01. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Siti ubedljiv protiv Vest Hema

Izvor: Beta, 01.Feb.2017

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u gostima ekipu Vest Hema sa 4:0 u utakmici 23. kola Premijer lige. Siti je, posle 14. pobede u šampionatu, a prve posle dva kola, peti na tabeli sa 46 bodova, dok je Vest Hem na 11. poziciji sa 28 bodova. Pitanje pobednika na večerašnjem meču Siti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.