Siti je moj klub

Izvor: RTS, 25.Okt.2011, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti je moj klub

David Silva ima ponude iz Barselone, ali želi da ostane u engleskom klubu još mnogo godina. Silva je za Siti odigrao 13 utakmica i postigao tri gola.

Fudbaler Mančester sitija David Silva rekao je da je imao ponude Barselone i Reala iz Madrida, ali da želi da ostane u engleskom klubu još mnogo godina.

"Real i Barselona su veliki klubovi, ali sam srećan u Mančesteru i želim još dugo da igram za Siti. Mojoj porodici je lepo ovde i svi smo veoma opušteni", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Silva španskim medijima.

Silva je u dosadašnjem toku sezone za Siti odigrao 13 utakmica i postigao tri gola. Prošlog vikenda postigao je pogodak protiv velikog rivala Mančester junajteda, kada je Siti slavio sa 6:1.

"Najvažnija stvar je dobrobit ekipe. Igramo dobro i prvi smo na tabeli, možda na kraju osvojimo i šampionsku titulu. Siti je okupio sjajne igrače, među najboljima smo u Evropi. Uprava Siti je žarko želela da me dovede prošlog leta i srećan sam zbog toga", naveo je on.

Silva je rekao da je bio iznenađen što se brzo navikao na engleski fudbal.

"Mislio sam da će to ići mnogo teže, ali pomogli su mi svi ljudi u klubu. Iznenadio sam se i što je atmosfera u klubu veoma opuštena, navijači ne dolaze na treninte i izuzetno nas poštuju", dodao je bivši igrač Valensije.

Silva je do sada za reprezentaciju Španije odigrao 52 utakmice i postigao 13 golova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.