Siti dovodi Subotića za 20 miliona funti?

Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti dovodi Subotića za 20 miliona funti?

Najveći trošadžija Premijer lige Mančester siti planira da u januaru po ko zna koji put renovira tim zbog čega će između ostalih pokušati da dovedu i reprezentativca Srbije Nevena Subotića za "tričavih" 20 miliona funti!

Bogate arapske gazde Sitija odlučile su da u januarskom prelaznom roku menadžeru Marku Hjuzu daju neverovatnih 200 miliona funti za pojačanja kako bi se "građani" vratili u trku za jedno od prva četiri mesta u šampionatu.

Siti bi zaista mogao da kupi Subotića jer su čelnici Borusije iz Dortmunda za koji igra više puta istakli kako su spremni da ga se odreknu ukoliko neki klub ima 20 miliona funti za njega.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.