Izvor: RTS, 16.Avg.2022, 13:26

Siti doveo levog beka Gomeza iz Anderlehta

Fudbalski šampion Engleske Mančester siti predstavio je novog levog beka, a to je Serhio Gomez (21) koji je stigao iz Anderlehta za sumu od 13 miliona evra.
Gomez je prethodno nastupao za Barselonu B, Borusiju Dortmund i Uesku, a na Etihad stiže kao zamena za Oleksandra Zinčenka koji je prešao u Arsenal.

Ekipa Pepa Gvardiole izgubila je bitku sa Čelsijem za Marka Kukurelju, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se opredelila za jeftiniju varijantu na poziciji levog beka.
Serhio Gomez prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Španije, a zanimljivo da je u mlađim kategorijama nastupao na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

“SIĆA” ZA LEVOG BEKA: Siti doveo bivšeg fudbalera Barselone za 13 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022

Španac stigao na “Etihad”...Šampion Engleske Mančester siti predstavio je novog levog beka, a to je Serhio Gomez (21) koji je stigao iz Anderlehta za sumu od 13 miliona evra...Gomez je prethodno igrao za Barselonu B, Borusiju Dortmund i Uesku, a na Etihad stiže kao zamena za Oleksandra Zinčenka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.