Siriščević kao Kari - Ubacio 61 trojku za redom! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siriščević kao Kari - Ubacio 61 trojku za redom! (video)

Košarkaš Cibone Ivan Siriščević napravio je neverovatnu seriju od 61 uzastopne trojke na jednom od treninga zbog čega su ga hrvatski mediji uporedili sa Stefom Karijem.

Hrvatska Cibona još uvek se nalazi u trci za plasman u polufinale FIBA Evrokupa pošto je u revanšu sa Jedisejom izborila majstoricu.

Tim Damira Mulaomerovića priprema se za majstoricu koja je na programu 30. marta, a čini se da posebnu inspiraciju za rad ima Ivan Siriščević.

Pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaš Cibone u sredu je počeo trening pre ostalih saigrača pa je kamera zabeležila neverovatnu seriju trojki.

Siriščević je nanizao 61 trojku, a iz Cibone tvrde da je njihov "Stef Kari" zapravo postigao sedam trojki više ali ih kamera nije zabeležila.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.