Sirigu novi golman Sevilje

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirigu novi golman Sevilje

Italijanski golman Salvatore Sirigu napustiće Pari Sen Žermen i preću u Sevilju ukoliko uspešno prođe lekarske preglede, objavio je španski klub.

Sirigu će kada prodje formalnosti potpisati višegodišnji ugovor sa trostrukim uzastopnim osvajačem Lige Evrope, a ove sezone učesnikom Lige šampiona.

Njegov zahtev bio je da bude prvi golman Sevilje, što su čelnici kluba prihvatili u konkurenciji Serhija Rika i Davida Sorije.

On je pet godina branio za Parižane, a prethodno je bio član Palerma, Kremonezea i Ankone.

Za reprezentaciju Italije nastupio je 17 puta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sirigu na pozajmici u Sevilji

Izvor: B92, 26.Avg.2016

Golman Pari Sen Žermena Salvatore Sirigu otišao je na jednosezonsku pozajmicu u Sevilju, objavio je španski klub...PSŽ je saopštio da Sevilja ima opciju da na kraju sezone otkupi ugovor Sirigua...Italijanski čuvar mreže izgubio je mesto u ekipi PSŽ-a dolaskom nemačkog golmana Kevina Trapa, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.