Širer vikao na sudiju: Možeš li da odgovoriš? VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 13:08

Širer vikao na sudiju: Možeš li da odgovoriš? VIDEO

Alan Širer, bivši napadač Njukasla i najbolji strelac Premijer lige, bio je veoma ljut posle poraza od Arsenala (0:2).

On je tokom utakmice ušao u konflikt sa bivšim sudijom Dermotom Galaherom zbog jedne situacije iz prvog poluvremena meča na Sent Džejms parku.

Sudija Kris Kavanag je pokazao an penal u sedmom minutu pošto je posle udarca Bruna Gimaraeša lopta u ruku pogodila Jakuba Kiviora.

Posle gledanja VAR snimka utvrđeno je da je u pitanju bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << butina, pa je Kavanag promenio odluku.

Širer je bio besan posle takve odluke sudije, pa se obraatio Dermotu Galaheru.

"Misliš Dermote ili znaš?", pitao je Širer sudiju, koji mu je odgovorio:

"Ubeđen sam da ga je lopta pogodila u vrh butine".

Širer je tek tada planuo:

"Da li si sto odsto siguran da je to vrh butine, jer je to apsolutan užas od odluke sudije!? Možeš li da odgovoriš na pitanje? Da li si stopostotno siguran da je lopta pogodila butinu na snimcima koje si video? Jer ja to ne vidim, mora da imaš bolje oči od mene. I što im je trebalo sedam ponavljanja ako je to tako izvesno?", besneo je.

Posle meča, preko Tvitera je poručio.

"Pravila o igranuju rukom su je..na zbrka".

Nedosuđivanje penala nije se dopalo ni menadžeru Njukasla, Edi Hau je rekao da je to poremetilo njegov tim.

"Odluka oko penala je više pogodila nas nego njih. Bila je stvar držati loptu u nogama, jer je Arsenal jak u tranziciji. Imamo još četiri meča i sudbina je u našim rukama. Moramo se koncentrisati na to", poručio je strateg Njukasla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.