Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širer produžio ugovor sa Njukaslom

Bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije, napadač Njukasla Alan Širer produžio je ugovor sa klubom do 2005. godine, preneli su u četvrtak britanski mediji.

"To je ono što je Alan želeo i to je ono što je Njukasl čekao", izjavio je predsednik Njukasla Fredi Šepard dnevniku Ivning Kronikl.

Širer je profesionalnu karijeru započeo sa 17 godina u Sautemptonu, potom je od 1992. godine nastupao za Blekburn, sa kojim je 1995. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojio Premijer ligu, a godinu dana kasnije prešao je za tada rekordnih 15 miliona funti u klub iz rodnog grada - Njukasl Junajted. Tridesettrogodišnji napadač, kojem je ugovor sa klubom isticao u junu naredne godine, do sada je odigrao je 347 utakmica u Premijer ligi i postigao je 224 gola. Za reprezentaciju Engleske zabeležio je 63 nastupa i 30 golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.