Širer: Muka mi je, svi nam se smeju

Izvor: B92, 20.Jun.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širer: Muka mi je, svi nam se smeju

Alan Širer priznao je da mu je muka zbog dešavanja u Njukaslu, gde je izbio sukob između menadžera Alana Pardjua i novog sportskog direktora Džona Kinira.

Prema odluci uprave "svraka", Pardju će za svoje poteze podnositi račun direktno sportskom direktoru koji nije ostao u lepom sećanju navijačima Njukasla.

"Dok drugi klubovi prave planove za sledeću sezonu, u Njukaslu neki ljudi 'miniraju' menadžera. Trenutno nam se svi smeju i muka mi je zbog toga", rekao je Širer,
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Širer je bio i privremeni menadžer Njukasla pre četiri godine, a tada je zamenio upravo Kinira koji je bio na operaciji srca. "Svrake" su te sezone ispale iz Premijer lige.

"Nije pošteno tako se ponašati prema Pardjuu, čoveku koji je pre godinu dana bio proglašen za menadžera godine i doveo Njukasl do pete pozicije na tabeli. Izostanak njegovog komentara na vest o imenovanju Kinira dovoljno govori", naveo je Širer, koji je za Njukasl odigrao 404 utakmice i postigao 206 golova.

.Kinir je nedavno, pre nego što je to klub saopštio, otkrio da je postavljen na funkciju direktora, ali je izazvao bes navijača Njukasla pošto je pogrešno izgovorio prezimena nekolicine igrača.

Prošle sezone ekipa Njukasla osvojila je 16. mesto u Premijer ligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.