Sir Aleks i Šon Koneri uz Mareja

Izvor: RTS, 09.Sep.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sir Aleks i Šon Koneri uz Mareja

Pred svoje peto grend slem finale u karijeri Endi Marej će imati veliku podršku svojih popularnih zemljaka. Konferenciji za novinare škotskog tenisera juče su iznenada priključili Šon Koneri i Aleks Ferguson koji su javno podržali Endija.

Konferenciji za novinare britanskog tenisera Endija Marija posle pobede u polufinalu Ju-Es Opena u subotu iznenada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su se pridružili slavni glumac Šon Koneri i menadžer fudbalskog kluba Mančester junajted Aleks Ferguson.

Dvojica poznatih Škota došla su da podrže svog sunarodnika u pokušaju da osvoji Grend slem titulu u Njujorku.

"Izvinite što vas prekidam", rekao je Oskarovac kada je došao na konferenciju, u trenutku kada je Mari govorio o danu odmora pred svoje peto Grend slem finale.

Koneri je zatim predstavio Fergusona, a onda su se sva trojica, zajedno sa Marijevom majkom Džudi fotografisali.

To je prvi put da je Mari sreo Konerija i Fergusona, mada mu je slavni glumac ranije putem telefona poželeo sreću na takmičenju.

Dvojica Škota gledali su meč Marija protiv Tomaša Berdiha, koga je pobedio rezultatom 3:1.

Posle fotografisanja, čulo se kako Mari kaže majci da miriše na vino, na šta je ona odgovorila da ju je Ferguson nagovorio na to.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.