Siniša Mihajlović: Možda se vratim za 5-6 godina...

Izvor: Mondo, 14.Okt.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović: Možda se vratim za 5-6 godina...

"Malo sam se zasitio Italije", rekao je srpski trener, koji u toj zemlji živi i radi od 1992. godine.

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović rekao je danas da je odbio dve-tri ponude za posao u Italiji i dodao da mu je želja da radi u nekoj drugog evropskoj ligi ili u Aziji.

"Odbio sam dve ili tri ponude iz Italije. Želja mi je da steknem nova iskustva u Evropi ili Aziji. Malo sam se zasitio Italije. Možda ću se vratiti za pet-šest godina", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mihajlović za Skaj sport Italija.

Foto: Tullio M. Puglia/Getty Images/Guliver

Bivši trener Fiorentine, Bolonje, Milana, Sampdorije i Torina trenutno je bez posla. On je trebalo ove sezone da sa klupe predvodi Sporting, ali je nekoliko dana po imenovanju dobio otkaz.

"Imao sam već neke ponude iz inostranstva, ali nismo uspeli da se dogovorimo oko uslova", kazao je bivši selektor Srbije.

Mihajlović, koji je veći deo svoje karijere proveo u Italiji, osvrnuo se i na predstojeći derbi u Seriji A između Milana i Intera.

"To je uvek posebna utakmica u kojoj obično favorit gubi. Ovog puta su ekipe, međutim, manje-više na istom nivou. Nadam se zabavnoj utakmici i punom stadionu... Navijam za oba tima jer mi je bilo lepo u oba kluba", rekao je Mihajlović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.