Sinera pitali da li je svetac ili grešnik?

Izvor: B92, 05.Jun.2021, 23:13

Sinera pitali da li je svetac ili grešnik?

Janik Siner je prošao u osminu finala pobedom nad Mikaelom Imerom iz Švedske.

Siner je slavio u tri seta, 6:1, 7:5, 6:3 i naredni protivnik mu je najteži mogući, šampion Rafael Nadal.

Mladi Italijan se na konferenciji za medije suočio sa malo neobičnim pitanjem u kojem se radilo o igri reči u vezi njegovog prezimena, koje se može prevesti i kao "grešnik".

"Tvoje prezime je Siner (grešnik), ali neki od tvojih navijača misle da si svetac jer si >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao anđeo. Misliš li da svoj najbolji tenis igraš kad si smiren poput sveca, ili kada si napaljen, sa tim đavolskim osećajem grešnika?, upitan je Italijan.

Malo je reći da je ostao zatečen.

"O, čoveče. to je stvarno pitanje... Pa, kao što ste videli, danas nije bilo lako. Izgubio sam od njega kad smo igrali prošli put. Veoma je dobar. Teško ga je probiti jer se kreće veoma dobro. Fitički je veoma, veoma dobar. Očekivao sam težak meč. Znate, ponekad se trudim da ostanem smiren, da se prilagodim svakoj situaciji. To sam danas dobro radio, tako da sam srećan", rekao je Siner.

Svetac ili grešnik, kako god, u njemu su odavno prepoznali veliki talenat.

Njemu je najbitnije da i u Parizu pobeđuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.