Siner: Jedan od najboljih mečeva u karijeri

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 00:22

Siner: Jedan od najboljih mečeva u karijeri

Janik Siner je čini se našao formulu za Danila Medvedeva.

Posle sedam poraza od Rusa, ove jeseni je ostvario dve pobede zaredom i to što je najvažnije, u finalu.

U Beču je posle velike borbe slavio sa 7:6 (7), 4:6, 6:3 i tako stigao do četvrtog pehara ove sezone.

"Mnogo mi je oduzelo fizičke i mentalne snage. Mislim da smo obojica dobro servirali u početnom setu. Uspeo sam nekako da se vratim kada je on imao brejk. Mislim da je dobro servirao. U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugom setu, više je ulazio u razmene, tada sam ja pokušao da napravim iskorak u trećem setu. Završiti meč bilo je mentalno teško, ali srećan sam kako sam se danas držao", rekao je Siner po završetku meča.

Smatra da mu je ovo jedan od boljih mečeva do sada.

"Ovo je svakako meč koji smada u top tri ili top pet mečeva u mojoj karijeri. Igrati u finalu je uvek posebna stvar, naročito protiv Danila. Izgubio sam od njega mnogo puta. Prošli put sam ga pobedio i to mi je dalo samopouzdanja. Danas je bilo malo drugačije, jer sam igrao više servis i volej. Čekao je i morao sam da se prilagodim. Zadovoljan sam kako sam rešavao probleme na terenu", zaključio je šampion turnira u Beču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.