Izvor: RTS, 15.Avg.2022, 11:20

Sinančević i Kolašinac u finalu EP u bacanju kugle

Srpski atletičari Armin Sinančević i Asmir Kolašinac plasirali su se danas u finale u disciplini bacanje kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu.
Sinančević je prestupio u prve dve serije, a onda je u trećoj kuglu bacio 21,82 metra, što je njegov najbolji rezultat ove sezone. Norma je bila 21,15 metara.

Kolašinac je u prvoj seriji kuglu bacio na 19,99 metara, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u drugoj seriji prestupio.
U trećoj seriji Kolašinac je ostvario rezultat od 19,74 metra čime se plasirao u finale, jer je bio 11. u kvalifikacijama.
Finale u disciplini bacanje kugle je na programu od 20.58 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinančević osvojio srebro u bacanju kugle na EP u Minhenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022

Srpski atletičar Armin Sinančević osvojio je večeras srebrnu medalju u bacanju kugle na šampionatu Evrope u Minhenu...Sinančević je u petoj seriji bacio kuglu 21,39 metara što je bilo dovoljno za drugo mesto,, odmah iza Hrvata Filipa Mihaljevića, koji je u poslednjoj seriji bacio 21,88...Treće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sinančević i Kolašinac u finalu bacanja kugle

Izvor: SandzakPress.net, 15.Avg.2022

Reprezentativci Srbije Armin Sinančević i Asmir Kolašinac plasirali su se danas u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Sinančević je bio najbolji u kvalifikacijama, ostvarivši, jedinim ispravnim hicem u poslednjoj seriji, rezultat od 21,82 metra, što je i njegovo najbolje ostvarenje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Dragana Tomašević daleko od finala EP, Hrvatica dominirala

Izvor: B92, 15.Avg.2022

Reprezentativka Srbije u bacanju diska Dragana Tomašević teško će se plasirati u finale Evropskog prvenstva u Minhenu...Srpska 40-godišnja bacačica diska je hicem iz treće serije od 55,51 metara zauzela tek 11. mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi...U finale prolaze takmičarke koje prebace 63,50m...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.