Sin vlanika Klipersa pronađen mrtav

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin vlanika Klipersa pronađen mrtav

Prvi izveštaji govore da je Skot Ešli Sterling preminuo tako što uzeo preveliku dozu narkotika. Iako je razlog smrti potpuno drugačiji, Donald Sterling je u saopštenju rekao da je njegov sin bio dijabetičar.

- Naš sin je vodio veliku bitku sa zdravljem jer je imao dijabetes tipa 1. Njegova smrt nas je sve potresla a on je otišao od nas znajući koliko smo ga voleli. Hvala svima koji dele našu tugu - rekao je Donald Sterling.

Ta tragedija bacila je senku za sjajnu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Klipersa do sada, pošto je tim iz ’grada anđela’ do utorka zabeležio rekordnih 17 trijumfa u nizu. Od tada su zabeležili dva poraza, prvo od Denvera, a potom i danas od Golden Stejta.

- Naše misli su sa porodicom Sterling u ovom trenutku. Sve nas je u klubu potresla ova tragedija  - rekao je trener Klipersa Vini del Negro.

Inače, 1999. godine, tada 19-godišnji Skot Ešli Sterling uhapšen je pošto je pucao na poznanika iz puške. Policija Beverli Hilsa tada je u zapisniku navela da je Skot pucao u samoodbrani pošto ga je u porodičnoj vili poznanik Filiš Šejd prethodno napao nožem. Na kraju protiv Skota nije podneta krivična prijava pošto je prethodno uspeo da se u vansudskoj raspravi "dogovori" sa osobom koju je upucao sa leđa u noge.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.