Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 12:39

Sin Milenka Topića potpisao za Zvezdu

"Drago mi je da sam nastavio porodičnu tradiciju"...

Mladi košarkaš Nikola Topić potpisao je u ponedeljak višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, čime je nastavljena serija potpisa talentovanih igrača na Malom Kalemegdanu. Topić je dete crveno-belih i ovim potpisom jedan od najtalentovanijih pionira Srbije nastavio je porodičnu tradiciju, pošto je u pitanju sin legende kluba, nekadašnjeg igrača i trenera crveno-belih - Milenka Topića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

Topić junior igra na poziciji beka i krila, odlikuju ga odličan šut i skok. Kadetski je reprezentativac naše zemlje. Pažnju na sebe skrenuo je prošle sezone odličnim igrama u pionirskoj selekciji, a na završnom turniru Kupa u Nišu, tokom februara, predvodio je crveno-bele do trofeja sa 22 poena i osam skokova. Poneo je titulu MVP.

"Drago mi je da sam nastavio porodičnu tradiciju, zna se da su u mojoj porodici svi veliki zvezdaši. Sa druge strane, želim da gradim svoj put u Crvenoj zvezdi i ostavim trag kao Nikola Topić. Moraću puno da radim i da napredujem kako bih došao do toga“, kazao je prilikom potpisivanja ugovora na Malom Kalemegdanu Topić mlađi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.