Sin Jana Rajta i njegov saigrač krali iz tašni kelnerica

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Jana Rajta i njegov saigrač krali iz tašni kelnerica

Fudbaleri Sautemptona Bredli Rajt-Filips i Nejtan Dajer uhapšeni su zbog toga što su snimljeni kako preturaju i kradu stvari iz tašni kelnerica u klubu u kome su bili VIP gosti, prenosi "Dejli mejl".

Na snimku kamera za nadzor kluba "Bar Blu" u Sautsiju vide se Dajer i još tri osobe kako uzimaju stvari iz tašni i kaputa devojaka koje su to veče služile piće, a potom izlaze kroz sporedni izlaz. Osoblje, koje inače radi za pet ipo funti po satu, prijavilo je nestanak tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mobilna telefona, 145 funti, studentskih kartica i cigareta, što ukupno vredi kao tačno 27 minuta provedenih na terenu fudbalera ovog kalibra. Brat mnogo poznatijeg Šona Rajta-Filipsa i sin legendarnog Jana Rajta je takođe na snimku, ali on samo posmatra svoje drugove.

"Ponašanje mog sina je sramotno. Policija ga je zvala da vidi o čemu se tu radilo, a on se jasno vidi na snimku kako stoji sa tom grupom koja je krala. On nije dirao te stvari, ali bez obzira na to snosiće posledice. Drago mi je što on nije krao, ali zna da je napravio veliku grešku. Što pre se sve ovo reši moći će da nastavi sa onim čime se bavi", rekao je Jan Rajt.

Bivši reprezentativac Engleske je osuo paljbu po načinu života današnjih fudbalera i rekao da je osnovni problem njegovog sina to što se druži sa pogrešnim ljudima.

"Šta nije u redu sa ovim igračima. Oni zarađuju silan novac, trebalo bi da budu u kući i da se fokusiraju na fudbal", rekao je Rajt.

Sautempton je već kaznio igrače sa dvonedeljnom platom, što je najveća moguća kazna za noćne izlaske, kao i izostavljanjem iz tima u narednoj utakmici. Dajer inače nije u postavi ekipe koja se takmiči u Čempionšipu još od decembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.