Simultanka Čovića: FMP srušio Igokeu u Laktašima

Izvor: B92, 10.Jan.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simultanka Čovića: FMP srušio Igokeu u Laktašima

Košarkaši FMP Železnika pobedili su Igokeu u gostima sa 84:74, u duelu 17. kola ABA lige.

Briljantan meč odigrao je plej gostiju Filip Čović koji je meč završio sa neverovatnih 36 poena (9-14 za tri), 3 skoka, 5 asistencija i indeksom koristnosti 42!

FMP je u većem delu meča odigrao sjajno, u trećoj deonici je imao i 19 poena prednosti, ali se domaćin vratio u meč i sredinom poslednje deonice smanjio je na 69:67.

Ipak, Čović, Bolden i Lazarević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su odgovorili, pa je FMP ostvario šestu pobedu u sezoni. Omaleni plej FMP bio je potpuno nezaustavljiv, a tokom treće četvrtine izveo je verovatno i potez sezone kada je asistirao Bodlenu za sjajno zakucavanje.

Čovića je upravo pratio sjajni Džona Bolden sa 25 poena i 10 skokova, Apić je ubacio 8, a Lazarević 7 poena uz 8 skokova.

Kod domaćina, Šibalić je ubacio 17, a Pešaković 14 poena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ABA: Maestralni Čović razbio Igokeu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2017

Košarkaši FMP Železnika pobedili su u gostima Igokeu - 84:74, u duelu 17. kola ABA lige, a meč je obeležio plej "pantera" Filip Čović, koji je odigrao meč sezone, možda i karijere...Kapiten tima iz Železnika je postigao 36 poena uz fantastičan šut za tri poena (9/14), a imao je i pet asistencija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.