Simons se obrukao na debiju: Bio sam previše uzbuđen VIDEO

Izvor: B92, 20.Okt.2022, 17:42

Simons se obrukao na debiju: Bio sam previše uzbuđen VIDEO

Dugo je čekao Ben Simons da debituje za Bruklin Netse, a kada je konačno dočekao taj dan, obrukao se.

Simons je u debaklu Netsa protiv Nju Orleans Pelikansa (130:108) postigao samo četiri poena uz po pet skokova i asistencija i svega tri šuta za 25 minuta na parketu.

Morao je da čuva dominantnog Zajona Vilijamsona koji se posle jednogodišnje pauze zbog povrede vratio sa 25 poena i 9 skokova.

Nije mogao da mu parira pa ga je često faulirao, te je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč početkom poslednje četvrtine.



"Iskreno, mislim da sam bio previše uzbuđen. Moram da popravim koncentraciju, potrebna je na svakoj utakmici. Bez obzira na ritam, na to koga čuvam, moram biti fizički prisutan, mnogo. Preuzimam odgovornost. Neće se dogoditi preko noći, ali postepeno ću se graditi",
rekao je Simons.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.