Simonović pokvario Đorđeviću plan

Izvor: RTS, 31.Jul.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović "pokvario" Đorđeviću plan

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Simonović najverovatnije će propustiti Evropsko prvenstvo zbog povrede, izjavio je selektor Aleksandar Đorđević.

Simonović se posle pregleda u Beogradu vratio na pripreme na Kopaoniku, ali sa longetom na desnoj ruci zbog problema sa šakom i palcem.
"Povredio je palac desne ruke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pod velikim je znakom pitanja. Jako je blizu da propusti šampionat Evrope", rekao je Đorđević novinarima na Kopaoniku. Kako je dodao, Simonović je bio planiran da bude novi zamenik kapitena Miloša Teodosića nakon što se Stefan Marković povukao iz reprezentacije.
"Sada moramo da biramo novog, pokvareni su nam planovi", poručio je selektor "orlova".
Đorđević je pohvalio svoje igrače zbog odnosa prema nacionalnom timu i naveo da svih 17 kandidata zaslužuje da se nađe na kontinentalnom prvenstvu u Turskoj.
"Ne bežimo od uloge favorita, ali tu je Španija, koja godinama dominira, Turska sa frenetičnim navijačima, Grci sa Adetokumpom, Slovenija sa Dragićem i Dončićem", rekao je Đorđević.
Kapiten Miloš Teodosić naglasio je da Srbija na Evropsko prvenstvo ide sa najvišim ciljevima.
"Za sada je sve odlično, radimo deo priprema koji svi manje volimo, ali je veoma važan. Jedva čekamo utakmice, očekuje nas novi izazov, ali imamo kvalitet za najviši plasman", rekao je Teodosić.
Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. septembra, a selekcija Srbije nalazi se u grupi sa domaćinom Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simonović verovatno propušta EP; Đorđević: Pokvaren plan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2017

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Simonović najverovatnije će propustiti Evropsko prvenstvo zbog povrede, izjavio je danas selektor Aleksandar Đorđević...Simonović se posle pregleda u Beogradu vratio na pripreme na Kopaonik, ali sa longetom na desnoj ruci zbog problema sa šakom i palcem..."Povredio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VESTI SA KOPAONIKA: Simonović se vratio, ali brinu nove povrede

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2017

Naša reprezentacija se na Kopaoniku sprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, a saigračima se na srpskoj planini pridružio i Marko Simonović.. Košarkaš Zenita je boravio prethodnih dana u Beogradu, gde su mu obavljeni detaljni pregledi šake. Simonović se juče vratio na planinu, sa longetom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.