Simona je sama rekla da je bole leđa i da mora da smanji grudi

Izvor: B92, 28.Jun.2020, 23:25

"Simona je sama rekla da je bole leđa i da mora da smanji grudi"

Rumunski trener Daniel Dobre pohvalno je pričao o svojoj nekadašnjoj teniserki Simoni Halep.

On je istakao da je Simona, aktuelna šampionka Vimbldona, od detinjstva bila hrabra i znala šta želi.

"Ona ima veoma snažnu ličnost. Svaku odluku koja se tiče njene karijere je ona donela. Čudno je to jer u Rumuniji vaši roditelji odlučuju o svemu. Kada je imala 14, 15 godina Simona je rekla da želi da ide u Bukurešt da trenira, da više ne želi da sarađuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tim trenerom, već sa drugim", rekao je Dobre.

Halep je, pre nego što je postala poznata po svojim teniskim sposobnostima, završila u žiži javnosti jer je operacijom smanjila svoje grudi.

"Rekla je da je bole leđa i da će morati da smanji grudi. Ona je veoma inspirativna osoba što se tiče donošenja ovakvih odluka. Za 12 godina koliko je znam ona nikada nije zakasnila i nikada ne zaboravi o čemu ste pričali, iako je od toga prošle nekoliko meseci, čak i godina".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODREKLA SE BUJNIH GRUDI I USPELA U ŽIVOTU: Bila je najprsatija teniserka, pa je odlučila da se reši tereta! ISPLATILO SE

Izvor: Kurir, 29.Jun.2020, 09:04

Rumunski teniski stručnjak Daniel Dobre otkrio je zašto je poznata teniserka Simona Halep odlučila da smanji grudi i kako je to uticalo na njenu profesionalnu karijeru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.