Simo Krunić: Biće nam teško, remi dobar rezultat

Izvor: RTS, 10.Jul.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simo Krunić: Biće nam teško, remi dobar rezultat

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić izjavio je u Talinu da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Flore i ocenio da bi remi bio dobar rezultat jer sledi revanš u Nišu. Meč je na programu u četvrtak od 18.00 časova. Prenos je na našem Drugom programu, strim na RTS Planeti.
"Biće jako teška utakmica, Flora je prva na tabeli, igra dobro, za mene imaju najbolje mlade igrače Estonije, dobre strance... >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Odigrali su 19 utakmica, takmičarska su ekipa, dobro organizovavna, što je svakako nezgodno za nas", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, da bi se ostvario povoljan rezultat, ekipa mora da pruži sve od sebe.
"Mi smo nova ekipa, moramo da shvatimo ozbiljno utakmicu. Bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom. Naša prednost je što se ovde igra prvi meč, pa u revanšu, ako nešto ne bude dobro, nadoknadimo", istakao je Krunić i dodao da zna tim, kao i da neki igrači nisu 100 odsto spremni, ali svakako će dobiti šansu.
Prvotimac Nišlija Stefan Đorđević rekao je da ekipi Flore daje ulogu blagog favorita u prvom meču, ali da je siguran u prolaz.
"Čeka nas teška utakmica, kod njih sve polazi od iskusnog Vasiljeva, dobro smo ih analizirali i dajemo im ulogu blago favorita, pre svega jer su dugo zajedno. Ali, verujem da ćemo dati maksimum i vratiti se kući sa povoljnim rezultatom. Ovo je samo prvo pokuvreme i uz dužno poštovanje rivala, uveren sam da ćemo mi da prođemo dalje", istakao je Đorđević.
Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Flore i Radničkog igra se u četvrtak od 18 sati u Talinu. Revanš je za sedam dana u Nišu, a ukupni pobednik u narednom kolu ide na megdan Ajntrahtu iz Frankfurta. Direktan prenos je na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FLORA Krunić: Bili bismo zadovoljni i NEREŠENIM rezultatom

Izvor: 011vodič.com, 10.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Simo Krunić, trener fudbalera Radničkog, izjavio je u Talinu da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Flore i ocenio da bi remi bio dobar rezultat jer sledi revanš u Nišu. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Simo Krunić Utakmica 1. kola kvalifikacija...

Nastavak na 011vodič.com...

Srbi u Evropi: Nišlije "ciljaju" remi, Brđani citiraju Mešu Selimovića

Izvor: B92, 11.Jul.2019, 08:37

Fudbaleri Radničkog i Čukaričkog počinju sezonu nastupom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...Radnički od 18h gostuje estonskoj Flori u Talinu, dok Čukarički od 20.30 dočekuje jermenski Banants...Trener Radničkog Simo Krunić izjavio je u Talinu da očekuje veoma tešku utakmicu protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.