Simeone piše bodove, ostalo ne valja! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone piše bodove, ostalo ne valja! (video)

Atletiko bled na premijeri, uz dosta sreće i zahvaljujući sjajnoj intervenciji Oblaka savladali novajliju, ekipu Las Palmasa.

Slaba utakmica Atletika, svakako da je "Kalderon" očekivao više, ali jedino što će zanimati Simeonea su bodovi.

Presudio je Grizman iz slobodnog udarca posle 16 minuta, imao je i sreće, lopta je pogodila nekoga u živom zidu, promenila pravac i završila iza leđa Raula Lizaina.

Gol Francuza možete videti ovde.

Las >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Palmas se posle 14 godina vratio u Primeru, bili su bolji rival u nastavku, kada su se ohrabrili i nekoliko puta ugrozili Oblaka.

Slovenac je sačuvao pobedu za Madriđane kada je sjajno intervenisao u 72. minutu. Sigurno će to biti i najbolja odbrana kola, a nekoliko puta u nastavku odbrani Atletika su se posle centaršuteva dešavale greške.

Na kraju, pišu se bodovi, moraće da igraju mnogo bolje narednog vikenda kada ih čeka vruće gostovanje u Sevilji.

Strelci su izgleda još na plaži u Primeri, sinoć je u Malagi Sevilja odigrala 0:0, danas je Espanjol miminalnim rezultatom savladao Hetafe, na "Riazoru" su La Korunja i Sosijedad odigrali bez golova. Izveštaje sa tih mečeva možete pročitati ovde.

Kolo večeras zatvaraju Rajo Valjekano i Valensija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grizmanov projektil za prvenac Atletika, ali pred Simeonom je još mnogo posla (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2015

Gosti su propustili sjajnu šansu u 58. minutu, iako su i oni pogodili okvir gola. David Simon je posle prekida lepo šutirao glavom, a prečka je bila Oblakov saveznik..Atletiko Madrid upisao je prvu “trojku“ u novoj sezoni. Na stadionu Visente Kalderon pao je povratnik u elitu Las Palmas – 1:0,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.