Simeone: Pobeda na Stamford Bridžu za sva vremena (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Pobeda na Stamford Bridžu za sva vremena (VIDEO)

Argentinski stručnjak smatra da su ove sezone Real, Barselona i Bajern glavni favoriti za osvajanje Lige šampiona, a Atletiko opet vreba šansu

Dijego Simeone i Atletiko iza sebe imaju sjajnu sezonu u kojoj su osvojili Primeru i stigli do finala Lige šampioma. Argentinski stručnjak otkrio je da mu je najdraži trenutak na putu do finala bio duel sa Čelsijem na Stamford Bridžu u kojem je njegova ekipa napravila preokret i pobedila Plavce sa 3:1

“Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se opredelim za jedan trenutak, cela utakmica će mi ostati u sećanju. Iako smo gubili sa 1:0, to je jedan od najboljih mečeva koji smo odigrali pod mojim vođstvom”, rekao je Simeone za portal Gol, čiji kolumnista je nedavno postao.

Na pomenutom meču Fernando Tores je u 36. minutu doveo Čelsi u vođstvo, ali je u završnici poluvremena izjednačio Adrijan. U drugom poluvremenu golovima Dijega Koste i Arde Turana madridski tim ostvario je jednu od velikih pobeda u klupskoj istoriji.

“Impresionirala me je sposobnost da reagujemo i, iznad svega, da dodatno podignemo nivo igre u nastavku utakmice”, dodao je Simeone.

Čelsi je uoči tog revanš meča bio blagi favorit, pošto je prvoj utakmici na madridskom stadionu Visente Kalderon nije bilo golova.

Kada je u pitanju ovosezonsko takmičenje u LŠ, Simeone je kao glavne favorite izdvojio Barselonu, Real Madrid i Bajern. Njegov Atletiko u osmini finala sastaće se sa Bajerom iz Leverkuzena.

“Ekipe koje sam pomenuo su potpuno druga dimenzija u odnosu na sve nas ostale koji pokušavamo da se takmičimo”, dodao je argentinski trener.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.