Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 01:54

Simeone: Ne volim baš uvek da se rukujem posle utakmice

„Nije to zdravo“, kaže trener Atletika

Otrčao je Dijego Simeone u svlačionicu čim se završila utakmica sa Liverpulom (2:3), ispružena ruka Jirgena Klopa nije stigla do Argentinca.

Obrušili su se engleski mediji na Simeonea zbog toga, tvrde da ne poštuje fer-plej, a trener Atletika iz Madrida nije se mnogo branio oko toga na konferenciji za novinare.

Ne volim baš da se uvek rukujem posle utakmice sa protivničkim trenerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa često to i ne činim. Nije to baš zdravo ni za pobednika ni za poraženog. Takav je moj stav po tom pitanju. Ali, sledeći put kad sretnem Klopa, pozdraviću ga bez problema“, rekao je Simeone.

Što se same utakmice i poraza tiče, nije Argentinac bio kritički raspoložen prema svom timu.

Teška utakmica protiv tima koji obično pobeđuje sa mnogo datih golova. Nismo počeli kako smo želeli, to smo uradili tek kada smo primili drugi gol. Imali smo šansi i da povedemo, jednu kolosalnu u drugom poluvremenu, međutim, njihov golman je sjajno odbranio. Dobro je tim odgovorio zadatku i kada smo ostali sa igračem manje“, ocenio je Dijego Simeone.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.