Simeone: Grizman je najbolji na svetu!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Grizman je najbolji na svetu!

Atletiko Madrid je na Vandi Metropolitano sa 3:1 pobedio briž u režiji sjajnog Francuza

Grizmanu je postigao prva dva gola i asistirao za treći u pobedi "jorgandžija" nad Brižom 3:1 u Ligi šampiona

- Rekao sam to prošle sezone, a sada ću ponoviti - za mene je Grizman najbolji igrač na svetu. Osvojio je Ligu Evrope, Svetsko prvesntvo i završio drugi u La Ligi koju igraju i Barselona i Real . Uživa u najepšim trenucima karijere. - rekao je tremer Atletika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Diego Simeone , a Grizman je kratko prokomentarisao svoju formu:

- Prošle godine nisam bio najbolji i mislim da su loši rezultati u Ligi šampiona delimično moa krivica . Sad se ponovno sjano osećam i uživam u fudbalu. Uvijek je lepo postići dva gola, dobio sam samopouzdanje i valjda ću moći da ovako nastavim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.