Simeone: Golman Kasilja je heroj Espanjola

Izvor: Blic, 15.Mar.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Golman Kasilja je heroj Espanjola

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da je golman Espanjola Kiko Kasilja na meču između ta dva kluba odradio "herojski posao".

"Mogli smo da pobedimo da njihov golman nije bio na tako visokom nivou. On je heroj Espanjola, odradio je sjajan posao. Bio bih više zabrinut da nismo stvarali šanse", rekao je Simeone, a prenose španski mediji.

Espanjol i Atletiko Madrid odigrali su nerešeno bez golova u utakmici 27. kola španske Primere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Delovali smo dobro tokom meča, bez obzira na igrače manje na terenu. Ekipa je delovala veoma dobro i kada smo imali loptu u nogama i kada smo bili bez nje", rekao je Simeone.

On je dodao tim sada mora da se osvrne na naredni meč u Ligi šampiona protiv Bajer Leverkuzena. Atletiko Madrid u Primeri posle 27 odigranih utakmica zauzima četvrto mesto sa 56 bodova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.