Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 23:59

Simboličan poraz Novaka od Krajinovića

Prvi reket sveta izgubio od momka sa kojim zvanično ima negativan skor, a taj prvi poraz je stigao jedne tamne, davne beogradske noći

Novak Đoković i Filip Krajinović su večeras na simboličan način zaokružili neverovatnu karijeru našeg najboljeg sportiste svih vremena. Od patosa on se u ovom desetleću digao do vrha poput goluba visokoletača. Poraz od Filipa Krajinovića u drugoj rundi Grupe A na Adria Touru rezultatom 2:4, 4:2 ,4:2 samo je vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << film.

Zanimljivo je da je ovo bilo njihovo tek prvo odmeravanje nakon 10 godina i to na istom mestu. Naime, tada i dalje tinejdžer Krajinović je dobio u četvrtfinalu Serbia opena Noleta pošto je ovaj predao nakon prvog seta zbog poznatih zdravstvenih problema. Nakon toga tada treći reket sveta je pred nekoliko domaćih novinara usred noći održao možda i najtamniju konferenciju za medije kontemplirajući otvoreno, kroz suze o penziji sa samo 23 leta. Na svu sreću našao ga je ubrzo nakon toga dr Igor Ćetojević, sredio mu ishranu i nqčin razmišljanja i od tada je naš as praktično nezaustavljiv.

Zato je ovo i bio večeras simboličan poraz i to ponovo pred očima njegovih sugrađana. S druge strane Fića zvanično i dalje vodi sa 1-0 protiv najboljeg na svetu.

Sutra nas na Adria Touru očekuju sve same poslastice, zaključno sa finalom koje kreće od 20 časova. No pre toga, od 14.00 igraju se četiri završna meča u obe grupe, iz kojih se očekuju da kao najbolji prođu Nole i Tim.

Prvi na teren, pred verujemo punim kapacitetom gledališta od oko 5.000 stolica izlaze dva naša asa, Dušan Lajović i Nikola Milojević, pa redom idu Krajinović – Viktor Troicki, Đoković – Zverev i konačno Tim – Dimitrov.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.