Silni Boston, Oklahoma odučila Lejkerse, Gasol problem za Crnogorca...

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 07:59

Silni Boston, Oklahoma "odučila" Lejkerse, Gasol problem za Crnogorca...

Noćas odigrana još tri meča...

Lejkersi su poraženi od Orlanda u jednoj od najgorih partija sezone, računajući jasno i vreme pre pandemije. Ubacili sa samo 86 poena u četvrtoj utakmici u Orlandu, a nisu vodili nijednom, što je takođe prvi put u sezoni.

Opravdanje je što meč ne znači ništa, zaključali su prvo mesto, ali svakako za moral nisu dobri ovako teški porazi. Oklahoma je pokazala da nije bez razloga iznenađenje sezone, ostali su bez dve najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde prošlog leta, svih pet startera je ubacio dvocifren broj poena, vodio ih Kris Pol, 21 koš, 7 skokova, 6 asistencija. Sada su na deobi petog mesta sa Hjustonom, u koji je otišao njihov daleko najbolji igrač Rasel Vestbruk. Klipersima su dali Pola Džordža, ovaj tim ima samo tri pobede više od Oklahome, pa je jasno koliko je Tander iznenadio sve, možda i sebe same.

Boston je odigrao partiju sezonu, rasturili su Netse, ubacili su im 149 poena, Braun je brojao do 21, Tejtum 19, Hejvard 18, ali su igrači sa klupe bili sjajni, Romeo Lengford i centar Vilijams su se razigrali, Tajm Lord je ubacio 18 poena, bilo je mesta za sve. Boston je treći, ovo je sjajan uvod za derbi sa Torontom u petak uveče.

Reptorsi su timskom partijom slavili protiv Orlanda, šest igrača šampiona je bilo dvocigreno, Lovri i VanFlit su imali po 10 asistencija, Lvroju je malo falilo za tripl-dabl, imao je osam poena i d3vet skokova. Vučević se suočio sa velikim problemom, raspoloženim Gasolom, koji je ubacio 13 poena, imao po 6 skokova i asistencija, za manje od 25 minuta. Crnogorac 12 poena 9 skokova, njegov tim je loše šutira, osmi su, poraz više od Netsa, jasno žele da izbegnu Milvoki na startu doigravanja.

U prva tri meča dana, nove majstorije Jokića...

Rezultati:

LA Lejkersi - Oklahoma 86:105

Orlando - Toronto 99:109

Bruklin - Boston 115:149

Memfis - Juta 115:124

Denver - San Antonio 132:126

Filadelfija - Vašington 107:89

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lejkersi pogođeni snažnom ”grmljavinom”

Izvor: RTS, 06.Avg.2020

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera predvođeni Krisom Polom ubedljivo su noćas savladali prvoplasirani tim Zapada, Los Anđeles Lejkerse rezultatom 105:86. Nova pobeda Toronta i novi poraz Mefisa. . Ol-star plejmejker je protiv svog velikog prijatelja Lebrona Džejmsa i njegovih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.