Silna četvorka za titulu šampiona Srbije

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 17:00

Silna četvorka za titulu šampiona Srbije

Okončana je prva ofanziva srpskog klupskg boksa u sezoni 2020/21. u vidu mečeva odigranih kroz Superligu 2020/2021.

Za plasman u polufinalnu fazu borilo se osam ekipa podeljenih u dve grupe.

Iznenađenja nisu izostala, što čini dodatnu draž ovom ponovo živom delu takmičarskog olimpijskog boksa u našoj zemlji.

Nakon 30 godina tavorenja i preživljavanja na marginama klupski boks je ponovo na velikoj sceni, o njemu se govori, on ponovo žari i pali svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojom atraktivnošću, hrabrošću aktera i sjajem partija koje su obliovale kvalitetnim boksom.

Zahvaljujući pomoći države Srbije i kompanije MTS bokserska Superliga održala je svoj nivo i kontinuitet, održala je život, a dodatni super momenat učinli su i TV prenosi mečeva na TV Arena Fight.

Plasman među četiri najbolja tima izborili su aktuelni šampion BK Radnički iz Beograda, neporaženi tim BK Crvena zvezda, iznenađenje sa severa naše zemlje BK Sombor koji su zauzeli prvo mesto u Grupi B, kao i uvek nezgodni i za pobedu raspoloženi tim iz Niša – BK Naissus koji je bogat talentovanim borcima.

Tim Zvezde, tim bez poraza za plasman u finale boriće se protiv Nišlija, uzdajući se u iskustvo kapitena Poletana i superteškaša Stankovića.

"Krstaši" – beogradski Radnički je napravio sjajan potez kada je iz Prijepolja doveo Memića i najavljuje veliko pojačanje u super teškoj kategoriji za mečeve plej ofa.

Somborci imaju mladog reprezentativca Ametovića i naturalizovanog Kubanca Moju, kapitena reprezentacije Srbije superteškaša Babića.

Naissus nade polaže u mlade reprezentativce Docića i Hasanovića...

Prvo polufinale je na programu 8. jula kada Radnički Beograd dočekuje Sombor, 9. jula Naissus je domaćin Crvenoj zvezdi, 10. jula Radnički ide u goste Somboru, dok će 11. jula crvenobeli ugostiti Nišlije – BK Naissus.

Pred nama su spektakularni mečevi plej ofa koji će na površinu izbaciti svu raskoš i čar boksa i učiniti ponosnim sve ljubtelje plemenite veštine u našoj zemlji, jer je boks sport koji ponovo diše punim plućima, sport koji privlači i koji se voli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.