Silađi u finalu uz novi rekord Univerzijade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2009, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silađi u finalu uz novi rekord Univerzijade

BEOGRAD - Reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi plasirao se danas u finale trke na 100 metara prsno i postavio novi rekord Univerzijade.

Silađi je osvojio prvo mesto u polufinalnoj trci sa vremenom od 59 sekundi i 90 stotinki.

U drugoj polufinalnoj trci najbrži je bio Italijan Fabio Skocoli, koji je zabeležio vreme od jednog minuta i 14 stotinki.

I reprezentativac Srbije Ivan Lenđer plasirao se u finale trke na 50 metara delfin na Univerzijadi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pošto je u polufinalu osvojio četvrto mesto.

Lenđer je u prvoj polufinalnoj trci zabeležio vreme od 23 sekunde i 61 stotinke, što je za 23 stotinke bilo sporije od pobednika Amerikanca Kristofera Brejdija.

U drugoj polufinalnoj trci najbolji je bio Kenijac Džejson Danfor sa vremenom od 23 sekunde i devet stotinki, što je novi rekord Univerzijade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.