Siksersi pričaju sa Lebronovim timom, LBJ odsutan

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siksersi pričaju sa Lebronovim timom, LBJ odsutan

Predstavnici Filadelfija Seventisiksersa održaće sastanak sa predstavnicima Lebrona Džejmsa, ali četvorostruki najkorisniji igrač lige neće prisustvovati pregovorima, prenosi Adrijan Vojnarovski sa američkog ESPN.

Džejms je pre nekoliko dana odbio produženje ugovora sa Klivlend Kavalirsima i rešio da ispita tržište i sasluša ponude drugih NBA timova, pa mnogi misle da će „Kralj Džejms“ verovartno napustiti severoistočni Ohajo.

Lebron Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je u svom drugom boravku u ekipi Kavalirsa u junu okončao četvrtu sezonu, a u sve četiri igrao je finale NBA uz bilans od tri poraza od Golden Stejt Voriorsa (2015, 2017. i 2018. godine) i jednu pobedu (2016. godine).

For today's meeting, Sixers will meet with LeBron James' reps, sources tell ESPN. James will not attend this meeting. https://t.co/KJGS0xp5Yy

Filadelfija Siksersi su jedna od ekipa sa najblistavijom budućnošću u NBA sa nekolicinom mladih igrača kojima se predviđa Ol-star budućnost – tu su Džoel Embid, Ben Simons, Markel Fulc, kao i perspektivni i već za tim veoma bitni Dario Šarić, Robert Kovington i ostali.

Tim iz Pensilvanije je u prethodnoj sezoni takmičenje završio u polufinalu Istočne konferencije, kada je od njih bolja bila ekipa Boston Seltiksa, koja je u finalu izgubila upravo od Lebronovog Klivlenda.

Pogledajte sve zanimljivosti iz NBA prelaznog roka na OVOM LINKU.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.