Sikimić inspiraciju pronašao u rečima Klopa

Izvor: TV Arena Sport, 18.Apr.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sikimić inspiraciju pronašao u rečima Klopa

Predrag Sikimić (34) je upisao ime i prezime u grupu strelaca u večitim derbijima pri rezultatu 0:0.

Sekunde su nedostajale da se ispostavi i kao pobedonosni gol.

"Mislio sam da će mi biti sve lakše kako prolaze sati, ali sve je teže. Utisak bi bio mnogo kompletniji da je ostalo 1:0. Tanka je linija između radosti i tuge." – sumira utiske iz porodičnog doma u Smederevu Predrag Sikimić.

Strelac sjajnog gola u večitom derbiju, inspiraciju pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u rečima Jirgena Klopa.

"Supruga Nevena, sinovi Nikša i Matija, i otac Nikola bili su na tribini. Velika je stvar za moju porodicu ovaj gol. Setio sam se i kad je trener Klop Liverpulovim igračima na poluvremenu utakmice protiv Dortmunda rekao: „Napravi na terenu što možeš da pričaš jednog dana unucima. Imaću šta da im kažem, presrećan sam zbog toga."

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.