Sijena počinje sezonu sa dva boda manje

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sijena počinje sezonu sa dva boda manje

Sijena će predstojeću sezonu u Seriji B početi sa minusom od dva boda zbog neisplaćenih plata i poreza, pišu italijanski mediji.
(FOTO: goal.com)
Sijena je ispala iz Serije A u maju, a nekoliko meseci je izgledalo da je klub na ivici bankrota.
Klub je pokušavao da se dogovori sa poveriocima i lokalnim bankama kako bi na vreme platio obaveze, ali nisu uspeli u tome, pa je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italija kaznila taj klub sa oduzimanjem dva boda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sijena počinje sezonu sa dva boda manje

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 10:04

Fudbalski klub Sijena će predstojeću sezonu u Seriji B početi sa minusom od dva boda zbog neisplaćenih plata i poreza...Sijena je ispala iz Serije A u maju, a nekoliko meseci je izgledalo da je klub na ivici bankrota...Pokušavali su da se dogovorie sa poveriocima i lokalnim bankama kako bi na vreme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.