Sihoksi pojačali odbranu

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 22:50

Sihoksi pojačali odbranu

Sijetl Sihoksi doveli su još jednog sjajnog defanzivca.

Sijetl Sihoksi su sjajno počeli novu sezonu sa 5 pobeda u nizu, ali su u prošlom kolu doživeli prvi poraz i čini se da ekipa već reaguje.

Kako prenose američki mediji, Sihoksi su odlučili da dovedu još jednog defanzivnog enda i pojačali liniju svoje odbrane.

Putem trejda će iz redova Sinsinati Bengalsa stići defanzivni end Karlos Danlap, dok će u suprotnom smeru otići Bi Džej Fini, ofanzivni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << linijaš, kao i pik sedme runde sa narednog drafta.

Čitav posao će biti ozvaničen u sredu u kasnim večernjim časovima. Danlap je 2010. godine došao u Sinsinati i sa njima je dva puta zaslužio nastup na Pro Boul.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.