Siguran trijumf Zvezde u Vršcu

Izvor: Blic, 21.Apr.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siguran trijumf Zvezde u Vršcu

Košarkaši Crvene Zvezde zabeležili su petu pobedu u Superligi Srbije, jer su u 8. kolu na gostovanju u Vršcu savladali Hemofarm rezultatom 76:68 (24:11, 19:24, 22:18, 11:15).

Ekipa Svetislava Pešića kontrolisala je dešavanja na parketu tokom celog meča i bez većih problema stigla je do novog trijumfa.

Tokom prvog poluvremena momci u "crveno-belom" imali su i 20 poena prednosti. Vrščani su se trgli u nastavku i stigli na minus četiri, ali više od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu mogli.

Najefikasniji kod gostiju bili su Omar Tomas sa 11, Andrija Milutinović i Bojan Popović sa po 10 poena, dok su kod domaćina bolji od ostalih bili Đorđe Gagić sa 13 i Mladen Jeremić sa 12 poena.

Povezane vesti: Popović: Bolji smo od Hemofarma i očekujem pobedu Ubedljiva pobeda Zvezde nad Hemofarmom na startu Superlige Počinje Superliga: Partizan na Mega Vizuru, Zvezda čeka Hemofarm Hemofarm deklasirao Zvezdu, Partizan opet bolji od FMP-a Partizan ubedljiv u Vršcu, Zvezda dobila Mega Vizuru
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.