Sevilja prekinula seriju pobeda kad se najmanje očekivalo!

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 12:31

Sevilja prekinula seriju pobeda kad se najmanje očekivalo!

Posle tri pobede u prethodna tri kola (nad Valensijom i Bilbaom u gostima i Viljarealom kod kuće), Sevilja je večeras razočarala svoje navijače.
Pred svojim navijačima na “Pichuanu“ je neočekivano poražena od ekipe Đirone sa 2:0 i tako ostala na 11. mestu sa 41 osvojenim bodom, dok je Đirona skočila na osmu poziciju sa tri boda više.
Bila je ovo poslednja utakmica 32. kola španske La Lige, a Đirona je do vođstva stigla u 23. minutu, kada je Rikelme odlično centrirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << a Huanpe pogodio mrežu našeg doskorašnjeg reprezentativca Marka Dmitrovića – 0:1.
Taj gol je obeležio prvo poluvreme, a posle deset minuta igre u drugom Đirona je duplirala prednost. Ponovo je Rikelme “umešao prste“, pogodio je prečku u 55. minutu, a odbijenu loptu je prihvatio Kasteljanos i iskosa sa leve strane je poslao iza Dmitrovićevih leđa – 0:2.
Pokušavala je Sevilja do kraja da vrati rezultatsku neizvesnost, ali bez uspeha. Najbolju priliku za domaće imao je Suso koji je u nadoknadi vremena sa ivice kaznenog prostora, iskosa sa desne strane poslao pravi projektil, ali je umesto mreže pogodio prečku.
Inače, osim Dmitrovića, svih 90 minuta je za Sevilju odigrao i Nemanja Gudelj.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.