Sevilja kupuje Stevanovića, menadžer Pavlović posrednik

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja kupuje Stevanovića, menadžer Pavlović posrednik

Miroslav Stevanović (22) na korak je od transfera u špansku Primeru!
Sevilja je u petak poslala zvaničnu ponudu na adresu Vojvodine i sudeći prema ponuđenim uslovima, samo čudo moglo bi da stopira transfer prvotimca Bosne i Hercegovine u najjaču ligu sveta.
Ceo posao utanačen je posredstvom Zorana Pavlovića, menadžera, trenutno u pritvoru zbog navodno spornog transfera Filipa Kostića iz Radničkog 1923 u Groningen.
Jedan od najuticajnijih agenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na prostorima Srbije, sa FIFA licencom, jesenas je obavio nekoliko značajnih kontakata sa klubovima iz najjačih evropskih zemalja i na kraju je stigla ponuda Sevilje.
Za Stevanovića je interesovanje pokazivao i Šalke, merili su ga ruski i holandski klubovi. Angažovanjem Pavlovića, u celokupnom poslu, trebalo bi dobro da profitira i Vojvodina, čija će reč u ovom poslu biti konačna, najverovatnije, i potvrdna.
Čeka se samo glas predsednika Ratka Butorovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sevilja kupuje Stevanovića, menadžer Pavlović posrednik

Izvor: MozzartSport.com, 29.Dec.2012

Miroslav Stevanović (22) na korak je od transfera u špansku Primeru! Sevilja je u petak poslala zvaničnu ponudu na adresu Vojvodine i sudeći prema ponuđenim uslovima, samo čudo moglo bi da stopira transfer prvotimca Bosne i Hercegovine u najjaču ligu sveta. Ceo posao utanačen je posredstvom Zorana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.