Sevilja imala pobedu u rukama, pa strahovala i za bod (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 21:34

Sevilja imala pobedu u rukama, pa strahovala i za bod (video)

Andalužani još nisu osigurali Ligu šampiona.

Fudbaleri Levantea i Sevilje remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) na startu 29. kola La Lige.

Trener Sevilje Hulen Lopetegi na teren je izveo praktično najjači sastav, a na poziciji zadnjeg veznog igrao je naš Nemanja Gudelj.

Sevilja je bila bolji rival, a u prvom poluvremenu najbliži golu bio je Munir El Hadadi koji je pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Nakon što u prvom delu nije bilo golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sevilji je bilo potrebno svega 24 sekunde u drugom da dođe u vođstvo.

Tek što krenuli sa centra i razmenili nekoliko dodavanja u poslednjoj liniji, štoper Dijego Karlos je dubinskom loptom preko celog terena proigrao Munira, koji je maestralno pobegao i kao na tacni pronašao Luka de Jonga na petercu - 0:1.

Levante je morao da krene na sve ili ništa, ali je do pravih šansi došao tek u finišu.

Sevilja je u 86. minutu uspela da se odbrani pošto je Ernanijev pokušaj sa gol linije izbacio jedan defanzivac gostiju.

Ipak, samo minut kasnije, Dijego Karlos je nespretnom reakcijom u petercu savladao golmana Vaclika i Levante je došao do zasluženog izjednačenja.

Levante je do kraja pokušao da dođe do sva tri boda, Borha Majoral je imao još jedan solidan pokušaj, ali je Vaclik sačuvao Sevilju.

Ovim remijem, Sevilja ostaje treća sa 51 bodom, četiri više od Real Sosijedada i pet od Atletika i Hetafea, koji tek svoje mečeve treba da odigraju, tako da nas čeka žestoka borba za LŠ. Levante je na sigurnom 12. mestu sa 35 bodova.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savršeni Nemanja Gudelj postavio rekord La Lige! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020

Bravo!..Fudbaleri Sevilje, tačnije Dijego Karlos i golman Vaclik, "pokvarili" su savršeno veče našem reprezentativcu Nemanji Gudelju...Sevilja je večeras u Alikanteu gostovala Levanteu, i sve do 87. minuta imala je prednost od 1:0. Ipak, u finišu utakmice, autogolom Dijega Karlosa i loše reakcije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.