Izvor: RTS, 16.Avg.2020, 14:26

Sevilja i Junajted u borbi za finale Lige Evrope

Fudbaleri Sevilje i Mančester junajteda sastaju se na neutralnom terenu u Nemačkoj u okviru polufinala Lige Evrope. Duel počinje u 21.00 čas, možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i snimci golova su na našem portalu.
Dosta uzbuđenja čeka nas na stadionu Kelna u Nemačkoj od 21.00 čas.

Jedan od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i najtrofejnijih klubova na svetu Mančester junajted sastaje se sa Seviljom, ekipom koja najbolje zna kako se igra i osvaja Liga Evrope.
Junajted će naredne godine igrati Ligu šampiona zahvaljujući dobrom završetku sezone u Premijer ligi, ali izabranici Ole Gunara Solskjera imaju ambiciju da ponovo podignu trofej Lige Evrope (2017.).
U dosadašnjem toku nokaut faze, "crveni đavoli" eliminisali su Briž, LASK i Kopenhagen.
Sevilja je trofej Lige Evrope (Kup Uefa) podizala čak pet puta (2006, 2007, 2014, 2015, 2016).
Klub koji sa klupe predvodi Lopetegi je do polufinala stigao eliminisavši Kluž, Romu i Vulverhempton.
Duel Sevilje i Junajteda počinje u 21.00 čas. Možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i snimke golova pogledajte na našem portalu.
U drugom polufinalnom meču sastaju se Inter i Šahtjor, a njihov duel zakazan je za ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koji TV prenos ćete izabrati u utorak od 21h, Zvezda - Evropa, ili PSŽ - Lajpcig?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020

Da li je ovo, zapravo, lak izbor?..Tekuća sezona Lige šampiona se još nije završila, a nova već počinje, pa ćemo u utorak od 21 čas biti u jedinstvenoj prilici do sada da u isto vreme imamo utakmicu našeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona i meč polufinala Lige šampiona!..U to...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.